ATEX Wifi/RF Signalen

iSOLATE 501 Extronics - ATHEX Industrial Suppliers

iSOLATE 501 RF Galvanische Scheiding

De iSOLATE501 is een explosieveilige ATEX / IECEx / MET goedgekeurde wifi/RF galvanische scheiding voor gebruik in ATEX zones 0, 1, 2/22 en mijnbouw toepassingen.
Het is de volgende generatie van Extronics baanbrekende technologie, ontworpen om industriële prestaties continu te verbeteren.

Bandbreedte
Naast de 2,4 GHz / 5 GHz Wi-Fi frequenties, en de 900MHz ISM-band, kan de ruime 150MHz tot 8GHz bandbreedte van de iSOLATE501 gebruikt worden in toepassingen zoals bijvoorbeeld Marine VHF, 433MHz ISM, Tetra en volledige GSM frequenties.

Intrinsiek veilige RF-uitgangen
De iSOLATE501 zorgt voor een galvanische isolatie, om bescherming te bieden tegen gevaarlijke stroompieken, waardoor de meerderheid van standaard RF-uitgangen intrinsiek veilig worden.

Zeer compact
De iSOLATE501 is klein en licht. Ideaal voor gebruik in verscheidene toepassingen.

Ben Van Tichelen

Projectingenieur en bedrijfsleider

Na het behalen van een Master Industriële Wetenschappen, startte Ben Van Tichelen als verkoper van explosieveilig ATEX materiaal. Met een gedetailleerde en oprechte aanpak heeft Ben meegewerkt aan de groei van ATHEX Industrial Suppliers en zet hij de onderneming verder als bedrijfsleider. Ben is productspecialist voor enkele gerenommeerde merken zoals Newson Gale (Hoerbiger Safety Solutions), Fraser Anti-Static Techniques en Durag Group. Hij adviseert bedrijven en wordt uitgenodigd als gastspreker in heel de Benelux. Zijn kennis richt zich voornamelijk op explosieveilige producten en oplossingen, statische elektriciteit en industriële verwarmingstechnieken.

Contacteer ons voor meer informatie